Așezământul Bucuria

Părintele Nicolae Tănase de la Valea Plopului a construit un centru pentru copii abandonați, mame singure și alți oameni nevoiași. Mulți din acei copii sărmani au crescut frumos, au terminat o facultate, au învățat o meserie, au acum o familie și au descoperit iubirea. Sute de suflete, inițial pierdute, au înflorit pentru ca li s-a oferit iubire și un cămin.

Urmând acest model, dorim să construim lângă București un astfel de centru. Oamenii sunt mâinile lui Dumnezeu pe pământ, iar noi, printr-o lucrare împreună, le vom face acestor copii sărmani o viață mai bună. Vor fi iubiți, educați și vor transmite mai departe valori fundamentale precum iubirea de oameni, de țară, de tradițiile și frumusețile ei valori care, fără ajutorul vostru, se vor pierde.

Puteți contribui la acest vis nu doar financiar, prin donații, ci și prin donarea de diverse materiale de construcție, teren (donație sau comodat) în orice jude limitrof capitalei.

Momentan, am dori ca asociația noastră să dispună de un apartament în care să poată caza pe perioade scurte mame în criză de sarcină, bolnavi nevoiași din mediul rural care au nevoie de analize sau investigații medicale de specialitate ori oameni ai străzii pentru a face o baie, pentru a primi o masa caldă și haine curate. Oricine poate ajuta cu informații, sugestii sau ne poate pune la dispoziție un apartament în comodat este rugat să ne contacteze.

Donați în contul:

– RO85BTRLRONCRT0610749703 pentru lei;

– RO89BTRLEURCRT0610749701 pentru euro;

Bucurie în dar