Orice lucru mic, care iti pare neinsemnat si nefolositor in locuinta ta, poate fi de mare ajutor altcuiva care nu si l-a permis vreodata. Te invitam sa aduci la colectele noastre pe care le anuntam periodic pe site si care au loc in cateva puncte accesibile ale capitalei, orice obiect in stare buna, de marime mica sau medie (hainute, vesela, lenjerii, obiecte de uz casnic). Pentru obiectele mari, care necesita demontare si transport, te rugam sa ne contactezi telefonic.

De asemenea, foarte binevenita ar fi o duba, care ne-ar facilita colecte dese si transportul bunurilor la cat mai multe familii nevoiase din zona rurala. Ne vom descurca de minune cu o duba primita in comodat sau una second, fie si cu diverse defecte, dar care poate fi reparata.

Nu in ultimul rand, ne-ar fi de ajutor o remorca de dimensiuni mici care poate fi atasata la autoturism.

Alte bunuri pe care le daruim mai departe sau le folosim in proiectele noastre:

– Materiale de construcții pentru a repara sau construi din temelii locuintele unor familii care trăiesc în condiții de mizerie și carora dorim împreună cu voi să le oferim conditii decente.

– Lemn de foc, sub orice forma, fie si mobila veche, neutilizabila, care va fi impartit nevoiasilor care traiesc in conditii grele.

– echipamente de conectare la internet pentru copii din familii defavorizate, dar care invata bine (tablete, telefoane, laptop).

Dacă vrei să fii printre cei care ajută pe ceilalți și nu doar printre cei care stau și se uită redirecționează 3,5% din impozitul pe venit completând formularul următor la acest link.

 

230_P F (1)

Bucurie în dar