Suntem Asociația Bucurie în Dar, cu sediul în Str. Șoldanului nr.8 bl.135. sc.2 et.3 ap.69 sector 4, CUI 446100779. Ne puteți contacta la telefon: 0727786725, e-mail: bucurieindar@gmail.com.


Respectăm dintotdeauna și din principiu dreptul dumneavoastră la viață privată, iar website-ul nostru a fost conceput pentru a vă respecta acest drept, precum și pentru a păstra datele dumneavoastră în siguranță. Pentru ca să puteți beneficia de informări legate de domeniul nostru de activitate și pentru ca serviciile pe care vi le oferim, inclusiv online, să funcționeze corespunzător pentru dumneavoastră, suntem nevoiți să colectăm și unele date cu caracter personal; vă asigurăm că toate datele pe care le colectăm sunt menținute la minimul necesar și ne bazăm pe temeiuri legale.

Utilizând oricare dintre serviciile oferite de noi sunteți de acord să citiți și să înțelegeți politica noastră privind confidențialitatea și protecția datelor. Pentru a vă asigura că totul este ușor de citit, am inclus pentru fiecare aspect un titlu și o scurtă explicație simplă.

 

Ce înseamnă date cu caracter personal?

Date cu caracter personal se consideră a fi acele date care sunt legate de o persoană și care fac posibilă identificarea acelei persoane prin legătura dintre persoana respectivă și aspectul care o poate identifica. Exemple de astfel de date: nume și prenume, IP, adresă de e-mail, imaginea video sau foto care permite identificarea persoanei etc.

 

Ce date colectăm și de ce le prelucrăm?

Datele personale pe care le colectăm sunt cele pe care ni le furnizați pentru comunicarea cu noi: numele și prenumele, adresa de e-mail, numărul de telefon de pe care ne sunați (de serviciu / personal), și le prelucrăm în scopul legitim al îndeplinirii misiunii, obiectivelor și obiectului nostru de activitate ca asociație.

Deocamdată site-ul nostru nu folosește cookie-uri, așadar nu colectăm date din cookie-uri.

 

Dețineți controlul asupra modului în care vă sunt folosite datele

Dacă doriți să vedeți care sunt datele pe care ni le-ați furnizat, ne puteți întreba oricând care sunt acestea, dar nu mai des de o dată pe an, și puteți să le actualizați, să le primiți în format uzual (CSV, PDF, TXT, DOC) sau să solicitați în orice moment ștergerea acestora sau încetarea utilizării datelor dumneavoastră. Puteți face toate acestea contactându-ne prin e-mail.

Totuși, trebuie să știți că, în cazul în care solictați ștergerea datelor, dacă ulterior ne veți recontacta, va trebui să ne furnizați aceste date din nou.

 

Cât timp păstrăm datele dumneavoastră?

La modul general, stocăm datele pe o perioadă de 36 de luni de la încetarea necesității prelucrării (de exemplu, dacă nu mai comunicați în niciun fel cu noi timp de trei ani, vom șterge datele dumneavoastră, dar dacă reveniți, acestea vor fi colectate din nou).

 

Datele dumneavoastră sunt în siguranță cu noi

Nu punem datele dumneavoastră la dispoziția terțelor părți decât în condițiile prevăzute de lege, către entitățile împuternicite în cadrul contractelor realizate în vederea îndeplinirii obiectului nostru de activitate în condiții optime, și cu respectarea drepturilor dumneavoastră. Sub nicio formă nu vindem datele dumneavoastră, nici individual, nici ca parte a unei baze de date.

 

Vă protejăm suplimentar

Website-ul nostru este găzduit în condiții de securitate, și folosește tehnologii SSL, care asigură criptarea formularelor, pentru un plus de protecție.


*


În cazul în care considerați că nu procedăm corect în ceea ce privește datele dumneavoastră cu caracter personal, puteți să vă adresați autorităților competente, aici: http://www.dataprotection.ro/

Bucurie în dar