Despre noi

Cine suntem?

Suntem voluntari care, după câțiva ani de activități umanitare, am înființat Asociația „Bucurie în Dar” pentru a ajuta la o scară mai mare. Suntem oameni care trăiesc și pentru alții, nu doar pentru noi înșine. Cu ajutorul Bunului Dumnezeu și cu sprijinul vostru, într-o împreună lucrare, vrem să aducem bucurie în inimile multor oameni, mari și mici, tineri și bătrâni. Avem libertatea de a alege ce facem în această viață, iar noi am ales să ajutăm ‒ și o facem cu toata bucuria și cu toată dragostea. Dăruiește și tu bucurie, împreună cu noi!

Ce facem?

Ascultăm poveștile de viață ale celor care sunt mai puțin importanți în ochii unei părți din lume. Îi sprijinim, cu tot ce ne stă în putere, pe cei ce nu mai au pe cine să se sprijine. Îi ajutăm pe cei care strigă: „Ajutați-mă!”. Alege să ajuți împreună cu noi! Este atât de simplu. Nu trebuie decât să vrei.

De ce să ajutăm?

Pentru că avem puterea să alegem ce facem cu timpul nostru, cu viața noastră. Moștenirea pe care o lăsăm copiilor noștri sunt faptele noastre, pe care le transmit și ei mai departe. Oameni buni, din această viață plecăm doar cu faptele noastre! Voi, cei ce veniți și ajutați, sunteți cei ce ați ales să sacrificați din timpul vostru, din confortul și banii voștri în favoarea unor oameni pe care nu-i cunoașteți. Ați ales să dăruiți din viața voastră aproapelui vostru. Aceasta este darul ‒ și el vine din iubire.

Echipa noastră

Fă cunoștință cu echipa noastră. Suntem oameni pasionați de ceea ce facem și ne dorim să aducem un impact pozitiv în lumea în care trăim.

Alexandru Ionescu Președinte

Alexandru Ionescu

Președinte

Andreea Constantinescu VP & Coordonator marketing

Andreea Constantinescu

VP & Coordonator marketing

Cioltan Marius VP & Coordonator logistică

Cioltan Marius

VP & Coordonator logistică

Teodor Nemțeanu Coordonator principal situații de urgență

Teodor Nemțeanu

Coordonator principal situații de urgență

Alina Cernea Asistent & coordonator principal

Alina Cernea

Asistent & coordonator principal

Cristian Simionescu Specialist comunicare & relații publice

Cristian Simionescu

Specialist comunicare & relații publice

Evelin Asistent social principal

Evelin

Asistent social principal

Ovidiu Horațiu Doctor arhitect

Ovidiu Horațiu

Doctor arhitect

Titus Necea Dezvoltator software

Titus Necea

Dezvoltator software

Fabian Ghenof Dezvoltator software

Fabian Ghenof

Dezvoltator software